Rabu, 4 Mac 2015

Saya jual buku!

Assalamualaikum.
Kena dengan nama blog aku, rasanya salah pulak kalau aku tak terlibat dalam aktiviti menyebarkan doktrin2 cintakan buku kepada rakyat Malaysia ni. 

Haa, just nak inform, saya ada jual buku!

Aku mula dulu dengan 2 buku, seperti di bawah.

a) Catatan Matlufti
   Nukilan Matlutfi bagi yang tak puas dengan video2 Matlutfi yang hanya berdurasi lebih kurang 10 minit. Padat dengan pengajaran dan diselit dengan jenaka santai, dan sila bersiap sedia lah untuk ditumbuk dengan punchline2 yang padu. Sila pastikan tiada yang memerhati anda ketika membaca jika tak mahu anda nampak kurang waras ketawa berseorangan. Berbaloi!

 Harga: RM25
 Bil. mukasurat: 320 mukasurat
    

b) Fikah Luar Negara
   Bekalan penghilang was2 untuk kaki traveller tegar dalam mengamalkan cara hidup Islam berlandaskan syarak di mana2 (especially di negara bukan Islam), mengikut kesesuaian tempat dan keadaan. Guideline yang menyediakan pelbagai alternatif cara beribadat, dan membincangkan pelbagai isu2 secara terperinci. Islam itu mudah, jangan kita yang menyusahkan.

 Harga: RM19
 Bil. mukasurat: 160 mukasurat


**Harga tidak termasuk kos penghantaran.

Boleh call/SMS/Whatapp 019-564 1303 untuk order atau pertanyaan.

Tapi tunggu! Untuk kasi rancak sikit, aku ada buat grand opening promo (hehe)

Extra 10% diskaun untuk setiap pembelian 3 buah buku dan ke atas. Yeay!               

Promosi sehingga 19 Mac 2015
Cepat ajak kawan2. Jangan tunggu sampai esok! 


p/s: Jika anda ada tercari buku2 lain, sila maklumkan tajuk dan kasi aku try cari tengok.

2 ulasan:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)