Ahad, 20 Februari 2011

Cincin kahwin semakin hari semakin sayang

Nanti bila nak kawen, tak perlu ke Poh Kong atau Barang Kemas Habib, terus saja ke LowYat (kalau ada). Cari Memoring. Dengan design yang sangat cool dan cukup girlish wa cakap lu, korang tak kan malu memakainya dihari persandingan. Cekidautt~

*sekejap di jari

*sekejap di lubang yuu-es-bee

*siap ada case lagi

Kalau dia berkeras jugak mahu cincin berlian Poh Kong, cuba,
"Apa lah sangat cincin harga beribu kalau nak dibandingkan dengan memori indah kita bersama dalam Memoring ni kan?"
Dengan ayat ni, bukan saja bini, nescaya ais di Antartika pun cair. Hak..aha..haa.

14 ulasan:

Cerah Jeff berkata...

waaaa,lepas ni orang tak tanye ar cincin ko brape ribu tapi orang tanye cincin ko brape gig?
hahaha

redbean berkata...

giga lagi besar dr ribu(kilo) kan? :D

say- O berkata...

style.

nadhira khairudin berkata...

xnkla..
saya materialistik
memori dpt cincin diamond tiffany&co trlampau besar nk isi dlm memoring tu =D

LORD ZARA 札拉 berkata...

Balikan aku satu la.

XD

redbean berkata...

@nad: tiffany&co? ape tu? kami bebudak lelaki tak mengetahui jenama itu. :D
@zara: lepas bali, honey moon di bali ok? mari! xD

nadhira khairudin berkata...

sila google!!

redbean berkata...

ok dah. aku lelaki pun rambang mata tgk @_@

xD

kyo_9 berkata...

awal2 ak ingatkan gula2..

hazari. berkata...

baru lah boleh bubuh lagu cintan cintan, gamba gamba kenangan kat dalam tu

redbean berkata...

jgn letak video suda. tkut terkantoi.eehee

LORD ZARA 札拉 berkata...

Keji seh.

Aku typo rupanya.

Ah, typo itu seni.

:p

redbean berkata...

@zara: typo bkn seni. typography itu seni

tau typography? google sila :)

LORD ZARA 札拉 berkata...

ala...
kau ni. nak gurau pun tak bleh.

mana butang FLAG ni?

LOL!

XD