Rabu, 17 Ogos 2011

Aku dan internet

Baru tahu macam mana hidup aku tanpa internet.


Rasa kosong gila.

Rasa macam terdampar kat pulau kat tengah2 laut. Pulau kecik yang ada satu je pokok nyok. Klise habes. Duduk sorang2. Lagi teruk dari cerita LOST.

Kurang pengisian rupanya jiwa aku ni.

p/s: update dari perpustakaan awam. Desperate. -_-"

3 ulasan:

wanbu berkata...

huhu...

aku tengah mengalaminya skrunk
blog aku tak leh tulis entry baru..

arghhhh!!!! tension

Umihoney berkata...

Rasa terkurung, tak nampak dunia luar,macam rumah takda pintu dan tingkap

kurang lebih camtu :)

Of course routine lain berjalan seperti biasa tapi rasa tak best la

Selamat sejahtera
Umi

rekbing berkata...

seronok jugak ada yg memahami ni. kira mncapai target lah jugak entri ni. hihi