Rabu, 13 Julai 2011

Jenis baca pun sia-sia punya entri

Rindu melihat blog aku menyemak kat news feed Facebook kamu-orang? Rindu membaca hasil nukilan genius di blog terkenal seantero dunia? Rindu tangan terketar-ketar tak sabar nak drop komen kat entri berkualiti aku?


Penantian satu penyiksaan. Iya, aku tahu tu. Maaf.


...


Sarkastik. LULZ~


Entah, aku (rasa) aku busy sekarang. Busy yang tak sangka boleh busy macam ni. Rasanya tak ada la aku buat apa2 pun. Biasalah aku jenis materialistik yang pandang hasil nyata. Hasil yang boleh nampak dengan mata. Yang tak nampak aku peduli apa. 


Erk.


Hurm, kepala pun serabut juga tak tahu kenapa. Bingung macam ada anak nak bini kena jaga. Biasalah aku jenis pikir saja, nak laksanakan tak ada la pulak bunn.


Tak boleh menulis sangat, apa kata kita shift ke hobi lain. Tengok drama melayu ke. Dengar2 drama melayu dah boleh celen drama indon. Sekali tayang kt tv, berkepul-kepul status update facebook. Beratur tweet masuk kat timeline twitter.


Nora Elena. Ok fine aku lambat. Nak jugak try tengok. Ambik tips ciri2 kemaskulinan Seth Tan. Dengar cerita dia lelaki idaman wanita malaya sekarang. Ye ye je korang. Entah apa ubat guna2 dia pakai pun aku tak tau. Mana ada lelaki romantis macam tu sekarang. Mengarut! Paling ramai pun sorang je dalam Malaysia. Tu pun dia tak ada kat Malaysia sekarang. Ada hal katanya. 


Ehem.


*Lap keyboard berhabuk* 



4 ulasan:

Irshadim berkata...

aku tengok banyak drama melayu yang jenis cengeng2 punya. tak boleh buat drama macam Law & Order? okay, ada satu yang best, Juvana.

Has berkata...

terhibur sedikit, jadi tidak sia-sia pun :D

rekbing berkata...

@irshadim: nnt2 aku tgk. xberapa ada masa sebenarnye..

@sensei: terima kasih sensei. :')

Umihoney berkata...

salam Jumaat