Jumaat, 15 Julai 2011

Sempena ulang hari ke-7 BERSIH 2.0

Siapa2 yang pegi join BERSIH, ada nampak yang ni? 




Kalau ada diorang pakai burung ni, bukan setakat benteng deretan manusia, tak main la kubu betis kaki, dinding konkrit batu pun boleh retak beb!


Nak pulak dia baling Burung biru. 3 in 1. Ceh, rasa macam duta dok promot produk Nescafe pulak. Eheh. Memang senang banyak lahh. Jimat tenaga. Burung (double meaning) belom jatuh, dengar je bunyi teriakan nyaring, "wiiiii!" sure kasi lutut gegar.


Buat nya kalau Burung hitam..,


.....


Boleh tahan imaginasi aku malam2 buta ni.

2 ulasan:

zulhilmi.tempoyak berkata...

mcm ad terperasan..hihi

HAFIZAL berkata...

tu lah pasal kan dah burung tu marah (angry bird)