Sabtu, 19 Mac 2011

Lari dari Bumi pada Dec 2012.

Ni link yang di-share di Facebook aku tadi. So, dengan penuh rasa tanggungjawab aku share lah pulak dengan korang sume.

Jika Bumi dikatakan hancur berderai pada 21 Dec 2012, jangan panik, apakata kita berpindah ke dunia baru a.k.a new world?


Tiket murah gile noks. Pakej First Class $25 per seat. Pakej Superluminal first $45 per seat. Tak sampai 1billion sorang. Cukup bertimbang rasa. Apa lagi? Cepat sebelum terlambat. Book now!

Untuk maklumat lanjut, klik sini. Tempat terhad!

*******

Ok jap.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHA! xD

12 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

ROFLOL!

Aku gelak guling2 ni. Seriously gelak guling2 tahap apa entah.

redbean berkata...

dah2, bangun.

aku gelak guling sepetang baru bole tulis ni :D

kyo_9 berkata...

xde jaminan kerajaan Malaysia ak x berani..

Sayang Amirah berkata...

hahh betul ke bende ni?? murahnya hahaha
aku ni dah lah lurus bendul...

:P

redbean berkata...

@kyo: tggu kuar berita harian dulu la..hehe
@amirah: rsenye tiket ke tempat berlepas(cth: US) lagi mahal kan? :D

ADNI RIDZUAN berkata...

jap, sorry, aku ni skema sket. aku xpaham. ko gelak sbb dia merepek ke? aku xrase nak gelak la. aku kesian. bodoh sangat ni.

redbean berkata...

@adni: aku gelak sebab nk tunjuk entri ni sarkastik. nnt takut org salah paham, ckp aku iluminati ke hape bnde pulak..

Cerah Jeff berkata...

aq beli kalau @NajibRazak beli..or kalao @AididMuaddib beli,hahhha

redbean berkata...

aididmuaddib spe bro? oshiete kulelu?

Cerah Jeff berkata...

eh xkenal aididmuaddib?eeeeee shinjilalenaiiii

misyamissyou berkata...

ade jugak..xley bla..hahahaha

HAFIZAL berkata...

lari lah kat mana pun...ingat anda selamat ker