Rabu, 2 Mac 2011

Burung jadi kek hari jadi?

Tajuk entri agak radikal. Maaf. Ini taktik tarik mata dan pandangan seterusnya merangsang jari untuk menekan button mouse ke bawah. Hehe.

Tau permainan "Burung Marah"? Ahh, kerek. Cakap melayu tak paham. Ok. Angry Birds. Tahu?

*Kami keluarga burung marah. kami benci babi hijau.

Oh lupa. Tadi cerita pasal kek harijadi, ya? Ini dia!


Untung dapat bapak sporting macam ni. Kalau aku, belom sempat siap, dah abes aku lahapkan. Kek coklet tuu.

"Cakap macam kau reti buat"

.....

Aku macam ada dengar something.

3 ulasan:

iManAzRaf berkata...

tebaek ah! hehehe... rajin btul bapak die..

paan sabri berkata...

kek tu bukan utk makan.. tapi utk diruntuhkan.. hahaha


paanthology: uniten dah jadi uniter?

redbean berkata...

angry birds dh jatuh atas lantai pun pun kutip makan balik..