Isnin, 21 Mac 2011

Men's sexual harassment

Dua hari lepas, aku pegi melantak buffet. Super kenyang. Bengkak perut. Balik jalan kena papah. Ok, yang tu tipu. Lepas makan, masing-masing check perut. Macam biasa, perut dah agak terkedepan. Gosok2 perut sambil mata pandang ke atas. Tenung masa depan mungkin. Dah tibai buffet tak kan perut nak flat lagi, kan?

Tengah berjalan pulang, tetiba member aku bukak topik.
"Aku, makan banyak2, perut je naik. Bontot rata jugak (sambil raba sendiri punya)."
"Abes tu?"
"Camne nak dapat bumper 'mari' sikit ha? Aku nak jugak ada extra sex appeal."
Diam. Mata pandang kiri kanan.

Kebetulan sorang member aku ada so-called womanly butt. Mudahkan cerita, kita panggil dia, Zack (bukan nama sebenar). Ok. Dia jalan sebelah aku. Member2 'punggung talk' tadi, terbelakang sikit. Right time and the right place, Zack tadi jadi topik. Aku dengar diorang describe definisi bontot idaman bagi lelaki (gile gay!) sambil mehubungkaitkan dengan Zack. Sambil jari tunjuk2 bontot dia. Nakal.

*Isi perbualan ditapis. Maaf*

Senyum. Aku jeling sebelah. Zack, merah muka. Panas, aku kira.

Baru aku faham perasaan kaum Hawa.

Lelaki pun ada perasaan insecure dengan penampilan diri jugak, tahu?

Ditambah bila digosip oleh kaum yang sendiri - LELAKI. Cukup taboo.

*dear girls, tekan pangkah kat bucu kanan tu cepat2 tau.

12 ulasan:

say- O berkata...

betul dow....yang flat diorang cakap kurang menarik. serius.

redbean berkata...

ada tips karoy?

zee ong berkata...

haha.LOL! perempuan pun ada flat butt jugak. rasanya flat butt ni lebih okay sebab after married tak lah kot nampak butt tu kembang sangat -.-' tak lucah kan..hahahhaa.

misyamissyou berkata...

hahaa! xtau nk ckp pe..ingt kan laki cm xkesah..

redbean berkata...

@zee ong: kenapa risau butt kembang? tak lucah kan.. xD
@misyamissyou: lelaki sekarang, menjerit depan cermin bila nmpak jerawat sebijik kat muka pun ade. dpn ppuan blakon buat2 macho. :D

zee ong berkata...

HAHAH. bukan risau. maksudnya ada kebaikkan dan keburukan kot bila flat butt ni.skunk memang lah tak risau, ce after married mesti merungut tau..haha.sekali lagi..tak lucah kan? =P

redbean berkata...

erk. xdapat bayang. saya lelaki dan masih bujang :D

say- O berkata...

tips??hahaha, aku mana tau tips nak gemukkan bontot.

zee ong berkata...

haha.tayah bayang :p saya perempuan dan juga bujang. LOL! hanya bercakap berdasarkan pemerhatian. haha.

LORD ZARA 札拉 berkata...

ha ha ha.
damn!

tapi biasanya lelaki punggung leper kot? unless certain guys yang aku kenal memang ada nice butt~

maksud aku shape nya.

tu je.

dah.

redbean berkata...

mmg pasal 'punngung talk' tu berkisar pasal 'shape'.

seorang lelaki mendengar lelaki2 bercakap tentang punggung lelaki.

euwwwww~ LOL!

eszy yamin berkata...

aku ada tips..laki kena byk brsenam..supaya otot punggung jd keras..euuww..mmg gila gay...