Khamis, 24 Mac 2011

Hail street art!

Aku penah post video ni kat Facebook. Tapi sebab ke-awesome-ness video ni, aku re-post kat blog pulak. Boleh kan?

Ok go!



Dua soalan spontan.

  1. Agak2 berapa tong cat digunakan?
  2. Seriously, Majlis Perbandaran tak marah ke?
Superb+awesome+marvellous!

8 ulasan:

ADNI RIDZUAN berkata...

mungkin mereka ni kanak2 nakal yang menconteng dinding lalu majlis perbandaran mendenda mereka untuk cat balik dinding2 tersebut. alang2 tu buat lah benda ni. cat pun majlis perbandaran yang sponsor, brape tong pon ade ape hal kan :p

redbean berkata...

haha. masuk akal jugak jawapan tu

xD

LORD ZARA 札拉 berkata...

Dang!

aku ulang2 nak kira~

zee ong berkata...

woooooo. that was amazinggg! freaking creative. sure tak marah, dari dinding berlumut baik ada art yang cool gila.malaysia patut buat macam ni jugak XD

redbean berkata...

@zara: gud luck. nnt aku bagi adiah :D

@zee: xramai org berfikiran terbuka mcm cik zee :)

LittleGurl berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LittleGurl berkata...

respect gile!

ewanrani berkata...

respect betulla...terbaik...

entries terhangat>>>Maharaja Lawak Minggu 5 : jozan terbaik