Jumaat, 18 Mac 2011

Entri malas

Dengan entri malas ni harap mampu buat korang jadi lebih cergas. Walau esok cuti pelepas. Heh.


Tunggu sampai minit 3:07, aku gerenti kepala korang akan terangguk-angguk di luar kawalan selari dengan bunyi hentakan (baca: beats). Boleh jadi khayal jugak layan puppets buat gigs ni, ya.

P/S: rumah aku dah jadi tempat pelarian sekarang. Member2 dari Tokyo datang cari perlindungan kat sini. Aku ok je. Sebab ni jugak aku jadi malas update. Aku alah bila tengah menulis, ada orang datang dari belakang tanya, "Eh, kau update blog ke?". Bole jadi tersipu-sipu jugak. Aku, pemalu orang nya :">

2 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

Kau pemalu?

Ok.

Afif, kau comel!

Dah.

XD

redbean berkata...

...

*tunduk. laga2kan jari telunjuk*

xD