Rabu, 30 Mac 2011

Facts about love #1

#1 Love never discriminate


*get one now. spread the words

9 ulasan:

Pidut ASiS berkata...

tengah mabuk bercinta ke bang?hahahaha

zee ong berkata...

eh? dimanakah kotak jerit? dah remove ek?


tak,url tu sementara sebab proses nak buat header memakan masa yang sgt lama. sebab tak reti.pokoknya semua sementara XD itu blog lama.


spread the word to everyone. haha. LOVE! include animal?

kyo_9 berkata...

ko dah angkat ke baju tuh?

redbean berkata...

@pidut: tak mabuk bercinta pun kena tau. ni fakta. :D

@zee: a'ah. dh remove. cam byk sgt je kt sidebar ni.

yeah. LOVE animals too. dgn pendekatan yang betol. HAHAA

redbean berkata...

@kyo: x. ko nak ke? aku bole bg link. tp xtau ade delivery ke nippon ke x..

Saving Huda berkata...

laju gak kau upd8 ni.malam nanti nak baca habis lah.banyak ketinggalan

redbean berkata...

bosan duk sensorang cuti ni, cmni la aku. tehehe

LORD ZARA 札拉 berkata...

Ehem.

Ni tak habaq kat aku yang sentap ni!

Huh!

redbean berkata...

@zara: xde pape la. aku tgk baju ni macam cool saja, aku share la.

xD