Selasa, 5 April 2011

Doggystyle gaya urban

Conventional itu membosankan? Ini cara terbaru untuk have fun with your pets.

Evolusi dari skateboarding. Let me introduce you, the Dogboarding!


Senak anjing2 kau woi!

Cool tricks though.

Anjing haromm? Jangan risau. Bole juga tukar dengan kucing atau haiwan2 berkaki empat yang laen (kambing, lembu dll). Rakam video, kasi aku. Nanti aku letak dalam this famous blog. HEH!

4 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

Tajuk entry boleh bagi hit pasni sebab pastinya ramai search perkataan pertama tu~

XD

dan ya...anjing haram. tapi tak seharam (dan seketar aku) tengok 3 ekor babi hutan dekat lorong nak pergi sekolah~

T_______________T

redbean berkata...

haha. taktik memikat viewers..

aku duduk kampung selalu jugak tgk babi lintas jalan mcm budak sekolah lintas jln time tghari tu. pjg je beratur

HAHA

zee ong berkata...

hahahha. seriously takleh benti gelak. tak pasti antara lawak atau kesian? -.- haha.

boleh test buat kat kura-kura. lagi cool rasanya.:P

redbean berkata...

pakai kura-kura xbole buat skill. xcukup laju. x melompat

xD