Selasa, 19 April 2011

Pembalut hadiah satu untuk semua

1 for all. Penyelesaian mudah bila tercari-cari pembalut hadiah sesuai untuk event2 tertentu.


*senarai semak

Dengan hanya satu marker pen, ia sesuai pada bila2 saja hari indah untuk orang tersayang. :)

10 ulasan:

~hAKim ZaiLAn~ berkata...

ni amek kat serius blog eh?

redbean berkata...

blogserius penah post pasal benda ni eh?

redbean berkata...

yeah. ade rupanya. maybe dpt dari sumber y sama.

dia pun amek dari blog org jugak kan? :)

alcatraz77 berkata...

hehe tak kisah la tu red janji update jugak blog hang... TQ kerana kongsi benda ni hehe...

Kasmawati Jaafar berkata...

kat mana nak dapat nih?

diLza berkata...

haha..menarik..nanti aku tggu ko bagi untuk aku r cmni

KiD berkata...

ada jual ke benda nih..? menarik!!!

jangan lupa komen kat Isu Gula Tambahan di dalam Susu Tepung Bayi

mykhalis berkata...

serius kreatif

redbean berkata...

cari je kat kedai2 buku berhampiran. kalo xde, print je sendiri. simple je tu kan?

:)

LORD ZARA 札拉 berkata...

Cool gila.
aku nak beli gak la kalau jumpa.

XD