Ahad, 19 Disember 2010

Butang LIKE saja tidak cukup...

Pengguna facebook ni mesti dah masak benor dengan butang LIKE ni kan. Sume benda nak 'like'. Laa, tak tau jugak ke? Ni haa..


Member add x-gf/bf jadi friend. LIKE. Awek cun buat status ntah hape-hape. LIKE. Jumpa nama group panjang 6 harakat. LIKE. Member upload gambar yang ada muka sendiri, sangat hensem dan tak pernah rasa sehensem itu. LIKE. Dapat comment, tapi tak tau nak reply apa. Pun LIKE. Pendek kata, cara mudah dan simple untuk menunjukkan yang korang ni alert jugak dengan perkembangan alam siber korang..atau FB ialah dengan hanya mengelik butang LIKE (sapa punya teori ni?). As simple as ABC. Kan.

Tapi cuba bayangkan kalau facebook juga ada ini...,


...mesti lagi meriah kan? Rawr!

Tapi takyah la button ni. Drastik sangat. Kecik ati member.

10 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

aku suka button not like..dah lama tunggu..tah bila la nak kuaq

redbean berkata...

hg pi telepon mark zurkerberg tu bro..kasi ugut sket...

KizZ berkata...

haha..style gak eh kalau ade symbol2 tu...xde lah like je memanjang...

jom sini,
www.kizgarden.blogspot.com

penaberkala berkata...

haha, terbaik entri ni
lama dh cari butang dislike
klu la btul2 ada kan best

Zintz berkata...

haha...aku nak klik button rock untuk post ko ni nak cri kt ner eh? hahaha...

redbean berkata...

@zintz: aku dok cari gk bro..asyik ade btg LIKE je, xtersampai mesej aku..

tintabiru berkata...

err..like!

EYQA ♥ berkata...

i loikeeeeeeeeeeee ! <3

Saving Huda berkata...

Dapat comment, tapi tak tau nak reply apa. Pun LIKE->selalu jumpaaa!

redbean berkata...

2 pasal aku letak last. kasi kick!