Selasa, 7 Disember 2010

Satu minit singkat yang melekat.

Ok. Ni entri journal hidup yang agak membosankan. Tau la kisah hidup aku yang lame ni hanya layak buat bedtime stories je. Tapi alang-alang korang dah ter'masuk' dalam page ni, apa salahnya korang luangkan 5 minit untuk scroll sampai ke penghujung. Tak gitu?

Sembang pumpam saja tak guna. Jum masuk topik utama. Atoy's birthday party.

Sambutan ni memang dah dirancang. Tak bole panggil suprise party la kan. Yang tak bole blah, sambutan direquest oleh tuan punya badan. 1minggu sebelum. Ya, sedikit berbau paksaan disitu. Tapi takpe. Sain-sain kawe dop kiro. Oh. lagi satu. Demand yang agak lagi tak bole blah. Ajak sambut kat USJ. Kemain. Eklusib. Tapi, aku iyekan je. Kalau tak kuar rumah, aku ceni gak. Tulis blog.

Kali ni ke USJ kire buat record lah jugak. Tak terkejar-kejar nak maen rides. Tak payah menunggu lama2 semata-mata nak maek rides yang tak sampai 5 minit tu. Simbolik nikmat dunia. Kejap je seronak. Kan. Kali ni kitorang layan shows je. Duduk je atas kerusi. Panaskan punggung. Sit back and enjoy. Rasa matang gila. Haha.

Sebelom pegi, Jumaat malam kitorang buat sambutan ala-ala barat sikit. Makan-makan kek. Kek coklat handmade. Member aku buat.
Oh lupa. Sebelum 12 tengah malam tu, ada acara kemuncak. Apa dia?. Ni video trailer sikit. Nah jangan berebut.


8 ulasan:

fiezafz berkata...

sewwwwwwwww...........hehe

redbean berkata...

macam gula kan..eheh

Saving Huda berkata...

tukang rekod nyanyi english dia kemain.'to' dia mcm 'tchu' dah gilak ahh

redbean berkata...

tu org panggil japanese accent

aTiKa aTeRkaH berkata...

aku macam kenal la si atoy ni.....budak teknik bukit piatu ke dulu?haha

redbean berkata...

ya..mmbe skolah dulu ke?

aTiKa aTeRkaH berkata...

hahaha...junior aku....trouble makers doh dulu dia ni....haha...padanlah macam kenal...

redbean berkata...

ahah..dia ni mmg toyol