Jumaat, 10 Disember 2010

Shaiton musim sejuk

"Ape ah ko ni. Tak gaya. Jaket tebal selai je? Camni awek jepun pon bosan la.."
"Kalau pakai sneakers low-cut camni, konfem beku jari kaki ko dowh. Skang kena pakai boots"
"Snowcap tak cukup tebal. Nanti suhu klimaks winter lagi sejuk. Better ko beli yang jenis kait-kait tu. Baru kebal"
"Muffler kalau tak match ngan baju tak style bro. Tak kacak. Kena ada 2-3 lai jugak"

Tudia bertubi-tubi datang suara2 shaiton nirrajim ni cuba nak goda aku. Pancing aku suruh shopping sampai licin poket. Nak abeskan duet aku. Taik betol. Dia tak tau aku susah payah saving duet nak angkat Alphard Vellfire ni. Hmmp.

Masuk musim selji ni, banyak pulak datang. Banyak sampai aku sempat nampak sorang sekor. Siap cam muka lagi. Lebih kurang camni.


Pinjam jap jembalang hijau ko ni hudaremli, suke btol tengok dia joget.

10 ulasan:

Saving Huda berkata...

silasila.
pegh Alphard Vellfire kot.oke book jadi seteri nombor dua yeh thanks.

redbean berkata...

bole2. sila amek nomber.
aku maen letak je letak alphard. ari2 blk mesia, org dok sbut alfad2..mahal kot

nuyuin berkata...

wahh...kes dasyat tuh..hahaha

redbean berkata...

2 r psal..

EYQA ♥ berkata...

kepala gwe pun da terikut mcm ikon ats ni :D

say- O berkata...

alphard vellfire?
paling dekat aku tahu pun toyota alphard.

redbean berkata...

toyota tu maker..alphard vellfire tu model aphard y hi-class..lagi ganass

say- O berkata...

oh macam tu..aku tak tau pasai kreta ni, haha

PIDUT ASiS berkata...

pergh...aku ingat impian aku dah cukup hebat..rupanya hang lagi hebat....hahhahah

redbean berkata...

dlm mimpi je pidut..haha