Sabtu, 7 Mei 2011

Biar gambar ini bercerita

*mukaddimah

*hasil tangkapan


*ada saja paparazzi. susah jadi artis

*duta dan mesej keamanan

*bab makan kami mereka lah raja

*bergambar kasi makanan turun

*USJ bah!

*nak kata kembar pun bukan



*nabaw, mata mana, mata?


Hurm. Aku dah agak, gambar mana tahu bercerita. Kasi aku lah cerita.
Member2 dari Kanto (timur Jepun) datang melawat Osaka sepanjang cuti minggu emas (Golden Week) tempoh hari. Tiga belas orang. Tiga hari. Rumah sempit, hospitaliti pancit, maaf. Ada lapang datang lagi.
Itu saja. Ok bai. :D

notaringkas: Otak kaku bahana lama tak menulis.

9 ulasan:

ferra berkata...

amboi. hospitaliti smpi pancet? =="

farra berkata...

trima ksaeh tuan rumah!! ;) nnt dtg rumah saye pulaaa~ hihih

rekbing berkata...

@ferra: penat layan tetamu begitu jadinye :)

#farra: rumah kamu kan dah sampai. mata iku kanaa..,

zee ong berkata...

ahahaha. caption suma buat orang gelak. taklah lawak sangat, tapi nampak selamba dan bersahaja.

rekbing berkata...

yeah. memang. entri ini ditulis secara tergesa-gesa. heh

cik kacak berkata...

hyehye , kite follow sni HHE

LORD ZARA 札拉 berkata...

Ehem.

patutlah lama tak muncul di garis masa~

amerpaan berkata...

wow ade gambar aku dlm blog yg feymes ini.wow wow wow!

rekbing berkata...

@zara: yeah. bkk twitter pakai phone dan tekan kicauan baru (baca: new tweets) saja. xsempat.

:)

@am: auk auk auk. anjingan T___T