Khamis, 12 Mei 2011

Selera.

Aku, bila pandang gadis melayu pakai short/skirt pendek ni aku rasa janggal. Contoh paling mudah aku bagi, Gula-gula. Artis korea yang cuba melebarkan sayap ke negara Malaysia. Haa, aku perli tu, jangan amek sirius. Bila tengok artis melayu Malaysia dengan legging konon tak sexy sangat terkinja-kinja macam tu, nampak macam...bitchy sangat. Sori, aku tak jumpa perkataan sesuai yang lain. Takut mesej tak sampai.

*manis

Tapi, bila aku pandang korean atau japanese pakai camtu, aku rasa aku suka. Aku rasa...eiii, comel sangat. Kiyut. Vouge. Anggun. Semua lah perkataan yang biasa lelaki metro lontarkan untuk mendefinasikan keindahan makhluk bernama WANITA. Comel sangat macam nak cubit pipi pastu tangkap letak dalam frame je.

Kenapa ya? Sebab kaki gadis melayu tak cukup panjang ke? Ke skirt tak cukup pendek?

Ke kesan Dasar Pandang ke Timur?

Hehehehe.

10 ulasan:

Cerah Jeff berkata...

hahahah,asal best dah laaa

kyo_9 berkata...

haha.. ni jawapan ak..

Melayu = Islam

Sebagai penganut agama Islam, kita sendiri tahu apa yang sudah digariskan dalam agama, jadi bila kite lihat ada yang melanggari garisan tersebut, memang kita akan rasa "jijik" dan rasa cam nk menyumpah2 ape sumer..

rekbing berkata...

thumbs up utk jawapan abg kyo! :D

zuri amani berkata...

sebab dasar pandang ke timur? HAHA

takde nme lain ke? hentah hape2

Daniel Ihsan berkata...

mungkin sebab anda fetish korean or japanese..hahaha

(kaki gadis melayu tak cukup licin kah?)

alcatraz77 berkata...

selamat malam afif

rekbing berkata...

@daniel: yeah. siapa tahu?

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

LOL!

Sarcasm!

XD

Aku kalau gadis Korea ke Japan ke, boleh nak sebut kawaiii!

Tapi kalau cam gambar tu? Pfftt~

Same goes to lelaki jepun or korea pakai baju ketat, beramai2 sepasang, bersolek, memang handsome, kawaii la apa la,

tapi Melayu?
LOL!
Sorry.
U guys are not Korean wannnabe 24:7~

EYQA ♥ berkata...

-,-
dose tawwwwwww.

rekbing berkata...

@zara: teknik sarkastik ni aku belajar dari kau la :D

@eyqa: ini entri, entri perli secara halus :)