Khamis, 26 Mei 2011

Masuk Youtube yo!

Ni sebenarnya 2 hari lepas punya cerita. Dah lemau. Dah kecoh kat fesbuk wall sain2 aku. Dan aku baru nak post hari ni. Suke hati aku la!

Ehem.

Hehe. Korang ingat lagi tak peristiwa kitorang diterjah paparazzi?

*aku dah kasik link. jangan cakap tak tahu

Okay, sekarang aku nak share gambar di atas dalam bentuk video. Nah!


Temuramah artis bermula pada minit ke 1:46.

Hek eleh Hana, orang tanya English, dia jawab Japanese pulakk. Spoil la.

Gurau je. Okbai.

6 ulasan:

peep berkata...

ala nape x jawap dlm bm je.. bunyik org ganu ramai tu.. haha :)

lutfi berkata...

nak tuju lagu boleh? hahah

Adam Roslan berkata...

Artis :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

Rancangan China eh?

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

Fuyyoo!

Hebatlah kawan kau yang cakap Jepun tu. Aku suspect dia tak tahan wartawan tu cakap English tak fluent.

XD

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

Aku ulang berkali2 video ni tapi aku still tak boleh blah nak ketawa masa korang punya muka (especially kau) macam blur dengan soalan wartawan tu.

hahaha.

aigoo~

afiff! this is totally hilarious!