Khamis, 21 Oktober 2010

Jangan bagi anak perempuan anda main dengan pisang

Ni la masalah bila anak terlalu didedahkan dengan hiburan di usia yang muda. Malas la nak hurai panjang-panjang. Tekan je la butang play tu.

video

Tak ke haru kalau jadi camni? Nak drive pun susah kan. :D

p/s maaf tajuk agak "biru".

8 ulasan:

ayesyaazreena berkata...

ahaha. menarik!
nyanyian asyik tanpa henti~

redbean berkata...

bapak die pn lyn je,,hehe

PIDUT ASiS berkata...

hahaha..best gile..tengok first tyme mcm dia forward video sebab budak ni laju sangat bergerak..

Post Terhangat...

Dibakar Kerana Muslim Atau Orang Asing?

say- O berkata...

mati2 aku ingat ni ceramah moral versi remaja.

redbean berkata...

@karoy: melentur buluh biarla dr rebungnya,,hehehe

crayon berkata...

hahahaha.. nice video.. pinjam video eh.. nak buat entry :P

Cerah Jeff berkata...

dalam banyak2 miming,miming ni paling aq suke..
yang budak takde gigi tu,kalo ade depan aq,aq sepak mapuh slalu ..haha

redbean berkata...

@crayon sila2~