Khamis, 23 Jun 2011

Aktiviti masa senggang

Lama tak apdet kan? Menyampah kan aku asyik tanya soalan ni?

Okay, tak lama. kejap je. Aku buat ni sebenarnya.


Walaupun video pendek 1minit setengah saja, pc noobie seperti aku ni mengedit overtime lajak sampai 5-6jam. Tambah pulak software crash 3 kali. Hanya untuk video sependek iklan tv. Memang dugaan habes. Nampak sangat laptop dah menopaus aku rasa. Dah tak produktif macam zaman muda2 dulu.

Nak full video?

Tunggu lah aku beli laptop baru. Laptop selaju Ferrari. Segagah Ultraman (bukan yang lari time tsunami tu).

Ok2. Senang kira. Kalau aku dapat 200 LIKES untuk entri ni, aku buat full video. Boleh?

Aku rasa tu syarat kedua tu pun boleh tahan mission impossible jugak. Parameter kena tinggi. Hehehe.

Photobucket

(Booo! Perasan la orang suka sangat video kau tu)

11 ulasan:

wise berkata...

baju optima tu yg mahai...

Tanpa Nama berkata...

cun dh ni fif..bwt la lg..ambk ni 200 LIKES -anep

rekbing berkata...

@wais: aku buat baju tidoq ja tu. haha

@anep: tenkiu nep! jasamu dikenang. susah nk dpt komen ko ni :D

sirNyokism berkata...

sorang2 member2 aku jadi musician indie kan.. memula pidot.. gud job bro.. keep it up! =DD

dannyism berkata...

dis is cool! :)

rekbing berkata...

budak sekolah aku ja yg dominate ruangan komen ni. penangan baju optima ka apa?

HAHA

EYQA ♥ berkata...

MZ pasti bangga bila tgk cover ni :)

dannyism berkata...

ce try wt video lg, bt pkai bju len.. kte tgk sape plak komen. heheh.. eyh, komeng :P

soooooour berkata...

nice 1!asah kekreatifan lg.....

tintabiru berkata...

aku dah tgk di fb..haha!!ketawa aku sorang2..but..good effort..try again..

übung macht den meister..

peace yawww~~

rekbing berkata...

@eyqa: MZ ketawa terkedek-kedek tgk apebnde mamat ni buat :D

@dannyism: tgk la kalau jmpa lagu lain2 yg senang dan simple. hehe

@sooour: hehe. tgk la bila mood dtg balik. sje2 buat je ni ;)

@tintabiru: ang gelak pasai pa weyh? penat aku buat ni! LOL xD