Isnin, 28 Jun 2010

Berita Harian Fail!

Sesuai dengan tema belog, "Iqra itu Bacalah", aku memang agak suka membaca (sedikit unsur riyak dan ujub dikesan di sini).

Kalau news, aku suka baca Berita Harian. Pernah baca artikel berita harian bertajuk "FIFA enggan ulas kesilapan pengadil"? Aku mulanya tak perasan. Tapi tadi ada member aku sorang ni tegur aku.

Perhatikan gambar di bawah.

Frank Lempart??Siapakah??!
Fail!!! HAHAHAHA!!

Kredit kepada member aku, dia memang "eagle eye". Hehe.

p/s: malu bertanya sesat jalan :D

8 ulasan:

ayesyaazreena berkata...

haha.
mmg xkan perasan pun klw xbgtau. :P

redbean berkata...

tula...bulih paper femes cmni xchek dlu..hurm

syue berkata...

yang tullis berita ni mst tak tengok bola. wakakakaka. kesian "lempart" HAHA

redbean berkata...

tu la..msti kena paksa tulis artikel ni...:D

FONT LOVER berkata...

こんにちは。warm greeting ^^!
you have a nice blog 0_0

by the way,
if you need to find Unique Font, you can go to our website.

best regards;

redbean berkata...

thanks for your compliment.. =)

RON berkata...

tak cukup eagle eye lagi member kamu tu..kalau tak mesti dia dah spot Rooney pun salah eja..haha~
i win :p

redbean berkata...

haha,,ko mmg eagle eye kuasa 18!..RON-ney