Isnin, 2 Ogos 2010

Apa persamaan Hayley Williams dan Awie Wings?

Aku baru habes exam ni memang tak berapa ada mood nak menulis ni. Orang kata nak berehat. Belum kenyang berehat walaupun aku rasa aku study seciput je. Minggu exam, aku aktif berfacebooking. Aktif juga berblogging. Hehe.

Ni aku nak share entri ringkas tapi informatif. Sesuai dengan konsep Iqra itu Bacalah. Topik seperti tertera di atas.


Persamaan: letak something kat microphone.

Sama kan?

Artis kena ada identiti. Trademark. Baru orang kenal. Tak gitu?

Tapi kalau nak cakap pasal perbezaan pulak, satu entri tak cukup. Nanti la aku buat buku. Banyak sangat.

Dan salah satu daripadanya ialah kaler rambut. Kan?

4 ulasan:

Sir Marcello berkata...

hurm..rasanya ramai jer letak cam nie..rite?

redbean berkata...

ntah..ak nmpak diorang je..agaknye ak krg tau pasal dunia artis kot :D

eRLeEn berkata...

hey hey hayley lah!

redbean berkata...

hey hey you you~