Ahad, 8 Ogos 2010

Mak dah pesan jangan main atas jalan

Kan mak dah pesan jangan main atas jalan. Tengok siapa yang susah? Mereka dan keluarga mereka..



Ouch!

Jangan contohi lelaki ini. Kalau dah gian sangat nak menari, tunjuk skill, apa kata cuba try nasib kat America Best Dance Crew atau ABDC (aku tak sapot duit pengangkutan. Itu pasti). Aku dah addict gila dengan rancangan ni. Siap rally season 1-5. Hehe.

Tiba2 semangat aku beraksi di pentas tarian kembali berasap. Tunggu masa nak simbah minyak je. Aku pernah perform zapin di depan kira2 200++ audience. Apa kata aku ketengahkan budaya Melayu ni di pentas antarabangsa. Mana tau boleh pergi jauh..

Ada siapa mahu join dance crew aku?

3 ulasan:

yish89 berkata...

aku mau join!!!

redbean berkata...

amek borang, isi :D

yish89 berkata...

baiklah~