Isnin, 23 Ogos 2010

Bila lelaki mencuba tarian tiang..

Korang mesti tau tarian tiang kan, atau bahasa komersialnya pole dance. Biasanya lelaki-lelaki urban masak benar dengan istilah ni. Biasanya.

Aku tak perlu kot tunjuk gambar. Korang google lah. Sebab penari-penari pole dance ni selalunya memakai cebisan kain (aku tak panggil itu baju untuk kes ni). So, tak elok untuk kesihatan mata.

Berbalik kepada tajuk, bila lelaki ganteng memodify pole dance bagaimana pulak? Lihat lelaki-lelaki dari India ni berpole-dancing. Ia bukan lagi nampak sexy, tapi ke arah hardcore. Boleh juga diklafikasikan sebagai ngeri kot. 18SG.



Monyet sarkas pun tabik.

*Ni bukan pole dance. Jangan konfius.

3 ulasan:

eiysya zasya's berkata...

suka gambar last tuh..cumill~!! pole dance style apa tuh? haha~

Zairie Husin berkata...

pergh.....



zairie recently posted:
BUKTI CIKTA SEJATI
BARU 12 TAHU DAH PANDAI SEKS2

redbean berkata...

@eiysya pole dance da jd sukan da..hha
@zairie *terlopong mulut*