Sabtu, 10 Julai 2010

Meet Papa Gaga!

Ni la contoh terbaik untuk statement “usia bukan penghalang”. Memang tidak salah lagi. Haha.

Korang memang muda. Tapi, jiwa korang tak cukup muda jika korang tak cool lagi bersahaja menari kat dancefloor cam atuk ni. Walaupun movement dan stepnya nampak “kayu” disitu.

Ni la orang cakap “rumah kata pergi, disco kata mari” (kubur kata mari jugak. Dia keras kepala).

Dah lama tak masuk disco agaknya. Dia ingat ni still zaman friday night fever a.k.a cucuk-cucuk bintang tu, zaman2 kegemilangan dia. Tibe2 dengar lagu Poker Face, terus trigger balik puaka-puaka time dia muda2 dulu. Kehkeh.


Cergas dan cerdas molek atuk ni.

“He never gets old”

p/s: Tiba2 rasa nak belajar shuffle pulak. Sape2 boleh ajarkan? :D

6 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

atuk ni memang otai..balik rumah cnfm suruh bini urut badan..hahaha

redbean berkata...

otai habes..hg bole ka bwt cam dia?,,hahah

xazryx berkata...

haahha .bertenaga la !best gie dia dance .wkakaka .

redbean berkata...

ada style~ LOL

farra berkata...

ak x benti gelak smpai dye abes nari.
ak tggu ko plak post vid ko nari kat youtube!

redbean berkata...

ak xpndai nari sgt..stkt joget gurai ak reti la..hahaha