Isnin, 12 Julai 2010

Entri Penutup World Cup 2010

Setelah sepurnama aku menunggu, tamat sudah World Cup 2010. Walaubagaimanapun, kehangatannya masih belum reda. Masih suam-suam ketiak kuku.

Sebulan berlalu, mestila banyak warna-warninya. Lihat contoh di bawah.

Orang nak femes, dia pun nak femes jugak.

Sebelum final match dimulakan, Jaume Marquet Cot atau orang kampung panggil "Jimmy Jump", memakai T-shirt hitam bertulis "Jimmy Jump against racism" (baju sponsor kah?) tiba-tiba masuk ke dalam padang, berlari ke arah grand stand dan dengan penuh bergayanya melemparkan hat merahnya ke atas trofi emas solid Piala Dunia. Sungguh kontroversi.

Belum sempat bermain polis tantri bersama security guards, beliau terlebih dahulu dijamu dengan sucker punch lalu tersungkur menyembah bumi. Loser!

Beliau kemudiannya diusung keluar dari padang melalui lorong player sambil diperhatikan oleh pemain2 Spain dan Netherlands. Tahniah, anda sudah femes!

The attempt

The savior

The punch

The fall

The inescapable mission :D

Marquet juga dilaporkan telah melakukan huru-hara di event2 besar seperti Spanish Grand Prix dan Eurovision Song Contest. Kurang kasih sayang agaknya. Nak perhatian lebih.

p/s: biasalah budak nak masuk tibi.

Sumber DailyMail

4 ulasan:

velasrizal berkata...

mak ai..kn dh kena sejibik..

Stadium Yang Bakal Di Gunakan Pada Piala Dunia 2018

redbean berkata...

xtaw kat balai kena bpa bijik lagi..hahaha

Tanpa Nama berkata...

Hahah gambaq past tu mcm dikencing...hahah

redbean berkata...

2 la,,sja tanak ltk..18sx :D