Khamis, 29 Julai 2010

Jangan buat hal dengan Mr Kambing

Penah tengok filem You don't mess with the Zohan?

Ni ada clip video yang ala-ala filem tu. Aku bagi nama "Don't mess with Abang Janggut"

Layan.



Aku pun kurang pasti apsal kambing tu emo semacam. Aku juga tak paham bahasa Sepanyol. Setakat "Bueno" aku tau la.

Aku hanya pasti dari bunyi "Huan! Huan!" kambing tu, dia memang tengah "meletup" pum-pam! pum-pam!

Mana tau, mungkin si wartawan terlepas cakap menyentuh isu sensitif bagi seekor kambing iaitu bau badannya. Tak pun dia cakap rambut belah tengah dia macam Tomok (masa muda2 dulu). Sedangkan dia tak tahu yang si kambing tu die-hard fan Tomok. Hurm..


Dengan wujudnya video ini, maka terbuktilah haiwan juga mempunyai perasaan. Dan salah satu daripadanya ialah perasaan MARAH.

4 ulasan:

hentakbelipat berkata...

ape PMS ke kambing tuh

redbean berkata...

hurm..nk kata PMS pn, jantan kambing tu..janggut macam tok arab dah..

mie berkata...

fuyoo!!!!
caya la mr kambing...
hehehe

redbean berkata...

en kambing mmg style!