Sabtu, 10 Julai 2010

The Unlucky Germans


Germany menang 3rd place! Tu pun 3-2 je. Sipi. Yela, diorang patut menang pun.

Imbas cerita lama sikit.

Germany kalah semi-final? Adakah ianya berpunca dari prediction Paul si Kurita Psikik? Apa-apapun puncanya, malang sungguh nasib Germany di WC 2010, pasukan yang telah membelasah England dan Argentina. Timun cicah tempoyak. Buat macam mana, tarak ong kata orang Cina. Germany (atau nama lamanya West Germany) mempunyai rekod yang cemerlang dalam World Cup.

*mengembang apabila diklik

4 kali kalah kat final! Apa lagi yang lebih memeritkan? (Ayat novel Ahadiat Akashah)

Laen kali suruh Mesut Ozil baca doa pendinding kat pintu gol dulu sebelum main. Baru kebal.

Tapi mengikut sejarah World Cup, 12 daripada 16 tournament WC membuktikan Juara WC ialah pasukan yang menewaskan team tempat ketiga. Sebagai contoh, jika tahun ini Germany menang 3rd place, maka besar kemungkinannya Spain (Spain menang dengan Germany 1-0) akan menjulang trofi WC tahun ini. Jika itu benar, Spain ialah negara pertama memenangi WC setelah kalah di match pertama dalam group stage.

Ni ramalan terbaru En Paul.


Bila ye agak-agak. Rasanya tak lama lagi. Sebab jangka hayat sotong tak panjang. Lagi best kalau ni prediction time final. Hehe.

p/s: jangan percaya Paul si Sotong Psikik tu. Khurafat. Ingat, sotong hanya untuk dimakan, bukan untuk menjadi ahli nujum.

7 ulasan:

INDRA QIRANA berkata...

ha ha mana mungkin tu.....

redbean berkata...

mana tau...:D

Umie Nadhirah berkata...

HAHA.. Gila ah Paul tu...!! =.=" Esok umie mau sokong Spain !! wuhuuu!!

jom terjah blog umie?

redbean berkata...

menerjah...

ayesyaazreena berkata...

haha.menarik2..

xazryx berkata...

hari ni belanda bleh menang !

redbean berkata...

yeke,,spain kot..